5 seværdigheder du bare skal opleve i New York

New York kan let virke overvældende hvis du besøger den for første gang. Det kan derfor være en god ide at beslutte sig for hvad man vil opleve, inden man tager afsted. Jeg har derfor her samlet nogle af mine yndlingssteder i New York:

1. Central Park

Central Park er New Yorks åndehul, og det er ikke uden grund at parken har over 40 millioner besøgende årligt. Central Park giver besøgende en unik kombination af natur og byliv på en måde som går op i en højere enhed. Parkens enorme skala (3,41 kvadratkilometer) er også med til at gøre parken til en uomgængelig seværdighed.

2. Rockefeller Center

Rockefeller Center er en af New Yorks højeste skyskrabere, og er desuden seværdig pga. dens smukke Art Deco arkitektur. Om vinteren er det desuden muligt at skøjte foran bygningen, hvilket mange lokale såvel som turister benytter sig af.

3. Grand Central Terminal

New Yorks ikoniske hovedbanegård er kendt fra tonsvis af film, og den er helt klart et besøg værd. Især bygningens smukke arkitektur gør stedet essentielt at besøge.

4. Empire State Building

Hvis du gerne vil have den ultimative udsigt ud over New York, så kan det helt klart betale sig at besøge Empire State Building. Fra toppen af skyskraberen får du et unikt overblik over New York, med udsigt over alle de forskellige kvarterer.

5. Brooklyn Bridge

Fra Brooklyn Bridge får du et helt unikt udsyn til New Yorks havnefront og skyline. Udsigten er særlig smuk om aftenen, når alle skyskraberne bliver belyst. Man skal dog også tænke i, at det godt kan blive trængt med plads, hvis man går over i myldretiden.

Husk at bestille dit ESTA før du rejser til USA

En sidste ting man skal huske når man planlægger sin tur til New York, er at bestille sit ESTA i god tid, således at man er sikret indrejse. Man kan læse mere om hvordan man ansøger på nemtesta.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*