Hvordan Bruger Man En Riskoger?
D. 04.05.2020Image: canva.com
En riskoger er et perfekt redskab til at koge ris på en effektiv måde.
De fleste riskogere er utrolig nemme at bruge, og kræver ikke den store køkkenchef for at tage i brug.
Hvis du ønsker perfekt ris hver gang, og uden fare for at de brænder på, så er en riskoger et helt perfekt redskab til dig.
Sådan bruger du en riskoger
Som sagt er det let som en leg at bruge en moderne riskoger.
Riskogeren sørger nemlig selv for den perfekt tilberedning, og det eneste du skal gøre er at tilføje den rette mængde ris og vand samt vælge det rette program på riskogeren.
Sådan sikrer du dig at du bruger din riskoger korrekt:
- Benyt et målebæger(ofte medfølgende) og udmål den ønskede mængde ris.
- Hvis målebægeret er kommet sammen med riskogeren, passer en kop ofte til en person.
- Forholdet mellem ris og vand afhænger af hvilken type ris der bruges.
- Nye ris kræver 2,25 kopper vand til 2 kopper ris
- Normale ris kræver 2.5 kopper vand til 2 kopper ris
- Gamle ris kræver 3 kopper vand til 2 kopper ris.
- Kom risene i kogeren og tilsæt vand og tryk derefter på start knappen.
- Efter 10-15 minutter afhængigt af koger er dine ris færdige og klar til servering.
Så nemt er det simpelthen at bruge en riskoger, såfremt det er en moderne en af slagsen.
Tak for støtten
Tak til Illums bolighus for deres støtte til dette indlæg. På deres webshop eller i deres fysiske butik kan du fx købe Holmegaard Future kollektionen eller mange andre ting til boligindretningen.